torsdag 28 oktober 2010

En inte så kul torsdagskväll

L hade en olycka på dagis- överdragsbyxor måste tvättas. Satte alltså igång en maskin när jag kom hem med uppmaningen till O att hänga tvätt. Och svaret "javisst, det kan jag göra".

O fixade mat och jag drog till körrep. En fantastisk sopransolist och en bas/baryton som skickar välbehagsrysningar längs hela min ryggrad och ända ner i tårna. Vilken röst!

Slut strax innan halv tio. Slänga kartong och tidningar som SVÄMMADE över. Handla inför imorgon (jag har inte bil, och att handla OCH hämta två egna barn och ett lånebarn är att ta mig vatten över huvudet) och naturligtvis var pumporna slut. Måste fixas imorgon. Men var finns det pumpor då? Åka förbi en granne och lämna dotterns glömda utflyktslåda i deras brevlåda. Och så ÄNTLIGEN hemma kl 22.06. Huset och dess invånare var försänkta i sömn.

...fast tvätten var ju inte hängd. Sånt blir jag sjukt låg av. Visserligen skulle jag ändå göra en kladdkaka tills imorgon. Men ändå.

Jag vet inte om jag ska lämna imorgon. Och om jag isåfall kan ha bilen. En sak till jag blir låg av är att det inte alltid kommuniceras hur det är tänkt.

Hoppas att jag kan smita tidigt imorgon. Pumpaskrälle kan ju finnas vid Brommaplan. Plan B får bli att måla en burk... : )

Nu SOVA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar